Elektroakustisk konsert med Barry Truax, Natasha Barrett og Leigh Landy

I forbindelse med symposiet Technology & Aesthetics er det duket for konsert med elektroakustiske komponister i verdensklassen torsdag den 26. mai.
Konserten er åpen for alle, og finner sted i Levinsalen på Norges musikkhøgskole fra kl. 19.

BARRY TRUAX er en canadisk komponist som er en foregangsfigur innen bruk av nye syntesemetoder i musikk. Han var først i verden med å implementere sanntids granulærsyntese i 1986, og var også først ute med å utforske en rekke av disse syntesemetodene i komposisjon. Han underviser til daglig i elektroakustisk musikk, computermusikk og i akustisk kommunikasjon ved Simon Fraser University i Vancouver.

NATASHA BARRETT er en britisk komponist bosatt i Norge. Hennes kompositoriske estetikk har sin opphav i akusmatisk musikk, men hun komponerer også for instrumenter og live-elektronikk, lydinstallasjoner, multimediaverk og computermusikk-improvisasjon. Hun har vunnet en rekke priser internasjonalt, deriblant Nordisk Råds musikkpris for verket … fetters… i 2006.

LEIGH LANDY er en britisk komponist, lydkunstner og musikkviter med mange bøker om elektroakustisk musikk på samvittigheten. Han er også sjefsredaktør for det akademiske tidsskriftet Organised Sound som gis ut av Cambridge University Press, og han er direktør for musikkteknologisenteret ved De Montford University i Leicester.


Program:

Natasha Barrett

Reality and Secrets no. 2 (2010) — et NOTAM-bestillingsverk, urpremiere)

Untitled 3 (2011) — urpremiere)

Barry Truax

Chalice Well (2009)

Fire Spirits (2010)

Leigh Landy

To BBC or Not (2008)

Tid og sted:
Torsdag 26. mai kl. 19, Levinsalen, Norges musikkhøgskole

Pris:
150,–
Gratis adgang for symposiets deltagere


Vi ønsker alle hjertelig velkommen!

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…