Window Box Galleri med Jon Benjamin Tallerås

Pga. fredagens tragiske hendelser avlyste vi åpningsarrangementet. Utstillingen er nå åpen for publikum.
Utstillingen står fra 26.juli – 17. august.

Pushwagner Galleri har gleden av å invitere til første utstilling i det nye visningsstedet Window Box Galleri. I Window Box Galleri vil det månedlig presenteres utstillinger med yngre samtidskunstnere kuratert av Thale Fastvold. Galleri Pushwagner har eksistert siden våren 2010, og Pushwagner ønsker med dette prosjektet å støtte kunstkretsløpet og den unge kunstscenen.

Jon Benjamin Tallerås (f. 1984) er utdannet fra Kunstakademiet i Oslo og har deltatt på en rekke utstillinger de siste årene. Han er en av initiativtagerne bak utstillingskonseptet One Night Only hvor han har co-kuratert og vist over 100 en-kveldsutstillinger siden oppstart i 2008.

I utstillingen i Window Box Galleri viser Tallerås arbeidet: Just a Kid Growing up (NCS 4000). I dette arbeidet har han brukt den standardiserte gråfargen (fargekode NCS 4000) som Oslo Sporveier bruker til å male stasjonene og veggene langs t-banelinjene med. Dette opptrer gjerne flekkvis, og man kan ofte skimte omrisset av overmalte graffitiarbeider under den grå malingen. Sitatet Just a Kid Growing up er hentet fra en kjent t-banepiece av graffitimaleren Seen fra New York på 80-tallet.

For mer info, kontakt Galleri Pushwagner

Adr. Tjuvholmen allé 10, tlf. 22 83 16 18

Thale@pushwagner.com www.pushwagner.com

Legg til ekstern kalender…