Dattera presenterer: The Drop - ONRA / OFFSHORE / TORKELSEN

Det er mye bra konserter i Oslo, men mye vil ha mer og en kan aldri få for mye av en god ting. The Drop er et nytt klubbkonsept i regi av Alexander Horne fra The Do it! Collective og André Ishak fra labelen Sellout! Music.

Første volum av The Drop arrangeres i samarbeid med Dattera til Hagen lørdag 6. august med en lineup så god at det nesten er litt teit.

ONRA & BUDDY SATIVAE live (all city / FR)
…Den franske produsenten og beat-magikeren Onra slapp i fjor albumet Long Distance (All City Records). Et reelt moderne mesterverk innen urban musikk som ble hyllet av anmeldere over hele verden, bl.a Pitchfork som skrev at albumet låt så friskt, nytt og i kontakt med samtiden at en nesten kunne tro at ble spillt inn i går. Albumet ble også hypet opp av Jay-Z som produserte en kort turnédokumentar om Onra til sin websie. Onra har med seg en kredible jazzmusikeren Buddy Sativae til konserten på Dattera.

Onra – L.O.V.E by Onra

OFFSHORE (ninja tune/big dada / UK)
Skotske Offshore ble sist sett foran et hav av dansende mennesker på Sonarfestivalens hovedscene i juni midt på lyse dagen. Han var i 2010 aktuell med en deilig EP på Ninja Tune, men har nå signert med Big Dada Records for en albumutgivelse i 2011. Offshore er basstung, detaljorientert og har et øre for melodier.

“all the minimalist might of prime Neptunes productions with the flattened crunk of fellow Scot Rustie” (FACT Magazine)

Vi venter utålmodig på nytt materiale og krysser fingrene for å få høre smakebiter fra denne på Dattera til Hagen.

Offshore – Pacer EP (preview) by Offffshore

TORKELSEN (sellout! / NO)
Torkelsen har de siste par årene vært å se på scener som en del avelectroduoen Munn til Munn Metoden og samples og tangentmann i Kenneth Ishak & The Freedom Machines. MTMM er nå lagt på is og Torkelsen har tatt steget mot varmere og mer sommerlige toner. Han har i løpet av et siste halvåret remikset folk som Harrys Gym, Norma Sass, Niva (se), Casiokids m.fl. I tillegg har han sluppet en digital singel, spilt innei låt til en split 7" med amerikanske Hard Mix som slippes i august,samtidig som han har jobbet med sitt debut album (slippes i høst) og en beat tape.

Før og etter konsertene vil The Drop DJs spille plater. Stream en eller flere mixtapes av DJ Uraki Riddim (Alexander Horne):

DO IT! 2nd birthday mixtape by Uraki Riddim

Underskog har skrevet om lenker/embeds i denne teksten til å bruke TLS/SSL. Det er ikke garantert å fungere. Les mer her.

Legg til ekstern kalender…