Flavio Maciel og Turid Ulven / Til Naturen

[Bilde]

Vi er alle en del av den, der finns alt; lys og mørke, farger og former… inspirasjonen og kjærligheten til alt som lever.

Flavio Maciel og Turid Ulven har tidligere i år stilt ut i Stockholm sammen, og oppdaget da at deres nesten ekstremt foskjellige uttrykk utfylte hverandre på en komplementerende måte, slik at en ny dimensjon ble til – Ulvens stille og lyse naturbilder og Maciels kraftige, fargesterke skulpturer hadde noe felles – NATUREN som uttrykk og inspirasjonskilde.

TURID ULVEN, maleri: Er født 1959 i Oslo, og virker idag som kunstner i Stockholm. Hun har under de senere år hatt utstillinger i New York, Italia og Sverige. Hennes malerier er innkjøpt av svenske bedrifter og institusjoner, og hun er nylig publisert i NY Art Magazine 2010 og i International Contemporary Masters 2011. Ulven visste tidlig at maleriet var hennes vei. Inspirert av sin første lærer, den norske kunstneren Hans Breien, fikk hun sin kunstutdannelse ved Folkeuniversitetet i Stockholm på 80-tallet, og har også vært elev hos eldre anerkjente kunstnere der. Hun maler i olje og akryl, oftest med naturen som inspiration – men med en impresjonistisk touch.

www.turidulven.com

FLAVIO MACIEL, skulptur: Er født 1966 i Olinda Pernambuco, Brasil. Bosatt i Stockholm siden 1999 og har arbeidet som kunstner siden midten av 80-tallet. Hans første lærer var en eldre bror som også var kunstner. Maciel bodde i New York i flere år på 90-tallet och gikk der på Art Student League of New York mens han forsørget seg på å restaurere forskjellige monument i New York. Maciel arbeider med skulptur i sten, keramik og metall. Han har hatt utstillinger i Brasil, New York och Stockholm.

www.artesbrasil.se

Velkommen til vernissage 17. september kl. 15.00 !

Utstillingen varer til 2. oktober, og våre åpningstider er :

Onsdag til søndag 13.00 til 17.00.

Legg til ekstern kalender…