Undergrunnens største parentes

Slippøl for fanzinet UFLINK, undergrunnens største parentes.

Fanzinet UFLINK har vært planlagt i seks år, men aldri blitt noe av. Det er kanskje passende, for UFLINK er en hyllest til imperfeksjonen. Premisset er dette: Alle er så jævla flinke og polerte, leverer i tide og uten kommafeil og har flotte CV-er og sunne interesser. Men ikke her.

UFLINK er stedet for de uforløste artiklene, novellen som aldri riktig fikk noen slutt, po…rtrettegningen som du glemte å tegne nese på, fotografiet som ble overeksponert, diktet med nødrim, ting som av en eller annen grunn ble hengende litt i lufta. Eller kanskje noe du gjorde ferdig, er veldig fornøyd med, men deretter gjemte i en skuff. Og noe av det er kanskje GENIALT. Og mye er dritt.

På torsdag slippes første og antakeligvis siste nummer av bladet. Det nytes alkoholholdig drikke, og er du riktig heldig kommer halvparten av Fredsbevegelsen Fyllesjuk i Folkedrakt til å spille uflinke sanger de ikke har øvd på før.

UFLINK koster 40 kroner eller en øl. Grunnet ekstremt kort trykketid er der dessuten ikke for sent å slenge seg et bidrag til bladet!

Legg til ekstern kalender…