Oslo World Music Festival: Bollywood Dreams feat. Bolly Flex, X-Ray, Midival Punditz

Vi inviterer til indisk helaften med Bollywood-dans og musikk i fokus.
Den indiske folkelektronika duoen Midival Pundits står for kveldens konsert for anledningen har de med seg fullt band!
Men vi starter i dansens tegn. Det blir med danseshow med den London-baserte dansegruppa Bolly-Felx, bestående av Englands ledende Bollywood-dansere. Sammen med barnegruppa fra X-Ray blir det en oppvisning i moderne og tradisjonell indisk dans. Det blir også gratis dansekurs i pausen for alle publikummere i salen som vil prøve seg på heftige bollywoodrytmer!
Bolly- Flex er Englands ledende Bollywood dansekompani, produsert av Flex FX Productions. Den prisvinnende gruppen skapte blant annet historie ved å være den første asiatiske dansegruppen som opptrådte i The Royal Opera House, under den årlige kongelige gallamiddagen, sammen med artister som Diana Ross, og dansere fra The Royal Ballet. Dessuten gjorde de seg bemerket i hjemlandet etter opptreden i tv-kanalen Sky-1´s tv-show “Got to dance”.

X-Ray ungdomshus har gjennom mange år drevet ungdomsarbeid, blant annet gjennom dans og musikk, og har vært startblokka for noen av Norges fremste artister I dag, som Madcon, Mira Craig, Samsaya og Adil. Oslo World Music Festival har i 10 år samarbeidet med X-Ray om ulike produksjoner. Dette samarbeidet er vår store satsning på ungdom! Det er andre gang vi satser storslagent på Bollywood sjangeren og det gleder vi oss til!

Legg til ekstern kalender…