Bare Egil Band - Norge på kryss og tvers - vol 1

Det fenomenale enmannsorkesteret Bare Egil Band er først og fremst kjent for sine festlige tekster og sin fengende musikk, ikke minst gjennom burleske klassikere som Arne går mot døra, Tagging, Sko og Politimester Egil. Men etter han har vært vikar i Nytt på nytt en rekke ganger har teorien om at frontmannen Egil Hegerberg også har et enormt potensial som fjernsynsunderholder vunnet stadig fotfeste. Nå skal denne tesen settes på alvorlig prøve når han for første gang tildeles en serie i beste sendetid på NRK til høsten 2011.

Tv-serien skal følge Egil med fullt band på turné høsten 2011 i kjøvannet av den spektakulære utgivelsen Norge på kryss og tvers – volum 1, en musikalsk reise gjennom et tverrsnitt av Norge som ble sluppet nå nylig til strålende kritikker! Torsdag 8. september følger NRK Bare Egil Band til Asker kulturhus hvor det blir urfremføring på Askers splitter nye sang, spesialskrevet av Egil til denne kvelden. Låtene fra alle 12 steder som besøkes blir å finne på Bare Egil bands neste album Norge på kryss og tvers – volum 2, som er planlagt i November.

Turneen styres av Egils livsmotto “Alt er like bra”. Til enhver konsert vil Egil gjøre research på de lokale forhold for å skreddersy repertoaret ytterligere. Han ønsker å gjøre seg kjent med de lokale seder og skikker og utforske hva nærmiljøet har å by på. Han vil besøke en lokal bedrift og utforske det lokale næringsliv og lokalmiljøene på sitt eget vis med sitt aparte utseende og sin snodige oppførsel.

Det blir gjesteinnslag fra en lokal musiker på oldtidsinstrumentet Ocarina og Egil besøker lokalmiljøet!

I tillegg er NRK med for å dokumentere og TV-serien blir vist i beste sendetid på NRK til høsten.

Oppvarmingsband for kvelden er Maroder

Legg til ekstern kalender…