Cyan :arena holder fotodiskusjonskveld

Cyan :arena er en scene for diskusjoner og samtaler som holdes i lokalene til fotostudioet Cyan :studio. Cyan :arena arrangerer møter som variere i innhold og i form, men vil alltid ha temaer som er relevante for fotografer.

Arena fokuserer på interaksjon mellom alle; deltakere, ledere og foredragsholdere. Dette for nettopp å skape diskusjoner og samtaler, samt fremme det å dele erfaringer, hvor ønsket er at deltakere skal sitte igjen med ny kunnskap de kan ta med seg videre.

[Bilde]

Cyan :arena sitt 2. møte har temaet “kunsten å skrive”

Det er to deler; del 1 hvor vi fokuserer på tekst som en del av arbeidet, og en del 2 hvor vi fokuserer på å skrive godt om eget arbeide. Det er et viktig fundament som vi bruker til å blant annet skrive proposal og søknader som blir kveldens siste fokus.

Kveldens foredragsholder er Margaret Kallevig. Margaret er en erfaren skribent, journalist, tekstforfatter og markedsstrateteg. Siden midt på 90-tallet har hun drevet Papaya, som er et spesialbyrå innen design, kommunikasjon og media. Margaret har en forkjærlighet for den gode, fortellende tekst der intet ord er overflødig og intet ord mangler.
Vi gleder oss til en kunnskapsrik kveld!

Legg til ekstern kalender…