Jon Gundersen og Elise Storsveen: Åpent atelier

[Bilde]


Vet Naturen hva den gjør?
Øvelser i ukvalifiserte beslutninger. Om å lytte til mer enn du hører og svare på spørsmål som ikke blir stilt.


Tid & sted: fredag 9. desember kl. 16 – 18 i Akademirommet


Jon Gundersen og Elise Storsveen åpner dørene til sitt atelier og presentere et unikt samarbeidsprosjekt etablert i anledning atelieroppholdet på W17. Gundersen og Storsveen, som også er far og datter, vil la publikum følge utviklingen fra uke til uke. Prosjektet består av collager som tar utgangspunkt i en stor mengde forkastet billedmateriale fra faglitteratur og vitenskapelige bøker, oppslagsverk og tidsskrifter.

Prosjektet synliggjør forgjengeligheten i vitenskapelige beskrivelser av virkeligheten og hvordan kunnskap produseres og kasseres. Begge kunstnere har gjennom sitt virke drevet en omfattende samlevirksomhet, og deler en mangeårig fascinasjon for samtidskulturens leftovers. I deres collager møtes fortid og nåtid i konstellasjoner der tiden blir en bevegelig og fantastisk størrelse.


Jon Gundersen (født 1942) bor og arbeider i Oslo. Han jobber med skulptur, objekt og collage satt sammen av kassert og funnet materiale.
Elise Storsveen (født 1969) bor og arbeider i Oslo. Hun jobber hovedsakelig med maleri og collage, men arbeider for tiden med et større prosjekt med utgangspunkt i tekstil som materiale.

Legg til ekstern kalender…