Spirits of the Dead, Cosmic Delay & Tusmørke + Bang the DJ

Dette er årets mørkeste tid. Solen går ned før du er ferdig på jobb og byen preges dag og natt av henholdsvis gavejagende forbrukere og julebordsfulle kontorister. Dra bort! Søk tilflukt! Gå på konsert! Denne fredagen blir det musikk for hode og kropp, en aften med progrock, psykedelia og folkrock i et rituale for å mane frem de vennlige døde, de sovende underjordiske og Den behornede gud.

Fra Parkteatret.no:
Spirits of the Dead, Cosmic Delay & Tussmørke + Bang the Dj
[Klikk for å se bildet i et eget vindu i full størrelse]
Fr. 9. des. kl. 20:00
Aldersgrense 18 år
Parkteatret Scene
Spirits of the Dead er et psykedelisk-stoner-folk-rock band. På den siste utgivelsen la de også til litt progressiv jazz som fikk anmelderne til å sammenligne de med svenske Dungen i en hardere utgave. Ellers har de også blitt sammenlignet med Led Zeppelin, King Crimson og Black Mountain. Det er altså tendenser til 60- og 70 tallet i musikken, godt blandet med et moderne rockeuttrykk. Det er fjerde gangen SOTD står på scenen på Parkteatret, og de lover stemningsfull og røyklagt elektrisk magi denne gangen også. Deres Tredje langspiller er allerede innspilt og bandet lover mange nye låter fra det kommende albumet denne deilige førjulskvelden.
Cosmic Delay vil forføre deg med sitt univers av såre, fengende og melodiøse uttrykk. Bandet består av fire menn og to kvinner. Med Ida Marys vovede stemme og Hannes mørke fele i front, leverer Cosmic Delay et rocka, cocky, jovialt, og varmt uttrykk fylt av former. De er lekne og ikke redde for å balansere på grensen mot naivitet i en smeltedigel av urbanitet og bygdepamp, pop, rock, folk og seig bluesrock.
Tussmørke er så mystisk som det høres ut, lite vet man om hva som kan kommer når man begir seg ut i det..Men at det er litt prog, natur og hedenske rytmer – så pass må en vel forvente. Velkommen inn i ‘den blå timen’.
Bang the DJ! består av Espen Slapgård og Henning Skjærseter. Disse rocke gudene av noen DJ´s varter opp med rock´n´roll som ikke kan få deg til sitte stille. Det blir oppvarting både før, imellom og etter konsertene. Og så kjører vi klubb etterpå der alle danseglade og virile rockedamer og herrer kan henge og høre, danse, drikke, hoie, synge, flørte, se og bli sett i nærheten av disse feiende flotte rocke-djs.

Billett service Bill.: 150,- (+billettavgift)
Etter konsertene: 50,-(klubb)
[Klikk for å se bildet i større størrelse] [Klikk for å se bildet i større størrelse]

Legg til ekstern kalender…