Dans for voksne + The Observatory (Singapore): en workshop/performance-session med visuelle saker og lydting.

[Bilde]
Alle som har kjøpt et album fordi de har likt et videoklipp eller et omslag har blitt innblanda i forholdet mellom det visuelle og musikken. Mange som driver med visuelle ting lar seg inspirere av musikk og omvendt.

Workshopen utforsker dette forholdet mellom synlige og hørbare uttrykk. Dans for voksne og The Observatory prøver å undersøke nære ekvivalenter mellom lyd og bilde. Workshopen er for de som er interessert i å utforske dette på en upretensiøs og enkel måte:

Vi rigger oss til på NOTAM med det vi har av enkelt utstyr, enten det lager lyd eller er til å se på. Hovedsaken blir en audiovisuell improv-session, som vi snakker rundt undervis og/eller etterpå. Vi tar med ting det er enkelt å sette opp og å spille på: akustiske instrumenter, smarttelefoner, lommelykter, osv. Det finnes to videoprojektorer og en mikser med to monitorer det går an å plugge seg på for dem som vil det. Dessuten finnes en hel del maskiner man kan vise lysbilder på, uten at vi skal tre ideer ned over hue på folk. Ta kontakt hvis det er noe du lurer på.

The Observatory er et band fra Singapore som har jobbet mer enn de fleste med visuelle uttrykk. Ikke bare har flere av dem jobba innen film. De har også noen av det mest gjennomarbeidede følgematerialet (eller hva man skal kalle det, for det er ikke snakk om innpakning selv om skiva ligger inni) vi har sett noen sinne.

Legg til ekstern kalender…