BLÅ & Live Nation pres.: ACTIVE CHILD (US)

Active Child, prosjektet til Pat Grossi, tar turen til Blå i Oslo 8.
mars. Billetter i salg nå, 1. desember kl 09:00.

De to siste årene har for New Jersey-mannen Pat Grossi, som til daglig bor i Los Angeles, vært intet mindre enn berikende. Rent musikalsk har Pat Grossi jobbet særs dedikert med å inkorporere en rekke stilarter i sitt utrykk, hvilket han har lykkes utelukkende godt med. Inspirasjonskilden som ligger til grunn for hans musikalske formidling og uttrykks, hvor den himmelske stemmen står i sentrum,
ligger i barndomsårene som korgutt. Årene som medlem i bandet Weight Room har selvfølgelig også hatt sin påvirkningskraft.

Pat Grossi kombinerer sin himmelske stemme med knasende analoge
synther, og et stemningsbilde som oppleves bredt, svevende og konsist. Hans brede ’sound’ har medført muligheten til å reise på turné med bemerkelsesverdig mange ulike band og artister, deriblandt dub-step produsenten James Blake, den drømmende synth-popen til School of Seven Bells, samt indierock-bandet White Lies og White Rabbits.

23. august kom Pat Grossi med debutalbumet sitt ’You Are All I See’, og ingenting kan egentlig gjøre deg forberedt på det beundringsverdige spranget Pat Grossi tar på sin første plate. Han har utvidet sine soniske ambisjoner og lagd en førsteplate som lyder kosmisk stort, men likevel intimt og solid sammenslått.

FILTER Magazine lot seg imponere og ga albumet 85/100, Pitchfork meldte en solid 7/10, NME 7/10 og Drowned In Sound ga hele 9/10.

Vi er meget stolte over å kunne meddele at Active Child kommer til Blå 8. mars.

VEL MØTT!

Legg til ekstern kalender…