Kathleen McIntyre "Second Shadow" -boklansering og fotoutstilling 8-23 desember.

[Bilde]

Utstillingsåpning og boklansering: 8. desember kl. 19-21. Morten Krogvold åpner utstillingen. Line Verndal vil fremføre “Skytsengelen” av Rolf Jacobsen og Olivia Gunnerud McIntyre vil synge “The Brothel” av Susanne Sundfør.

“Jeg har ventet lenge på denne boken. I dagens stressende hverdag trenger vi disse bildene”. sier Morten Krogvold som skal åpne utstillingen på torsdag kveld.

Utstillingen Second Shadow er en serie poetiske fotografier. De viser engler, eller symboler på engler. Vakre, flyktige, uskyldige. Satt i tilknytning med Rolf Jacobsens dikt “Skytsengelen”, uttrykker de det hverdagslige i de små miraklene som skjer rundt oss hele tiden, men som mange av oss kanskje ikke oppdager.

“Jeg synes det var vanskelig å si noe om engler uten at det ble forbundet med klisjeene. For meg er de noe annet – mer om stillhet. De første bildene i dette prosjektet ble til på en workshop i Hellas i 2003 etter å ha tjuvlånt noen slitne englevinger av min datter. Jeg planlegger aldri bildene mine på forhånd” sier Kathleen McIntyre.

Kathleen McIntyre har siden debuten på Østlandsutstillingen i 2001 hatt flere separat- og kollektivutstillinger, nå sist i Whelan Art Gallery i California. Ved siden av sitt virke som fotograf, jobber hun i Underholdningsavdelingen i NRK-Fjernsynet. Hun er født i California (1962) og bodd i Norge siden 1970. Hun er fast representert i Galleri Ramfjord.

Se noen av bildene her: www.mamut.net/controls/shop…

GALLERI RAMFJORD – Kathleen McIntyre “Second Shadow” -boklansering og fotoutstilling
Adresse: avd II: Schwensensgate 1 på St.Hanshaugen i Oslo
Åpning: torsdag 8.desember 19.00-21.00 v/Morten Krogvold
Åpningstider: torsdag-fredag 12-18 og lørdag-søndag 12-16
Telefon: 22564370 / Elisabeth Ramfjord 98611244
Se mer informasjon og flere arbeider på: www.galleriramfjord.no

Legg til ekstern kalender…