Brasiliansk Filmaften - 2. visning / Palavra Encantada

Prosjektet Brasiliansk Filmaften er i gang og her kommer det en aldri så liten gave fra Heia Brasil til alle som er glad i brasiliansk musikk!

Etter god tilbakemelding, er vi i Heia Brasil klare for å annonsere visning nummer to i prosjektet. Denne gangen skal nordmenn, men også brasilianere, bli bedre kjent med de røttene i brasiliansk musikk. Heia Brasil og Preto no Branco viser mandag 12. desember kl. 17.30, filmen Palavra (En)cantada (2008). Prosjektet, har som mål å formidle brasiliansk kultur og historie gjennom film, og fremme interaksjon mellom brasilianere og nordmenn i Norge.

Poesi og musikk

Palavra (En)cantada er en reise i brasiliansk poesi og musikk. Fra rap, til karneval låtene (marchas), fra Bossa Nova til Tropicalismo, Palavra (En)cantada tar deg med på et eventyr gjennom brasiliansk musikk fra gamle dager til dagens store artister gjennom intervjuer med historiske musikkpersonligheter, musikkperfomance, bilder og videoer. I filmen besøker vi navn som Tom Jobim, Adriana Calcanhoto, Caetano Veloso, Tom Zé, Chico Buarque, Lenine, Martinho da Vila med flere, mange flere. Denne blir Heia Brasils julegave til norske og brasilianske musikkere i Norge. Så gå ikke glipp av det!

Legg til ekstern kalender…