i! LOVE THY BROTHER w/KENT HORNE + pre party @ *american classics*!

[Bilde]
Resident DJ KENT HORNE runder av årets utgaver av LOVE THY BROTHER på Nomaden med en hei dundrandes hunkydory 2012 DESEMBER DISKO SPESSIAL EDISJON og en bag full av skiddenferdig dunk-dunk-musikk. Vær tidlig ute, det er varslet mye folk som akter å lette på liket denne kvelden.

Kent Horne ble “født inn” i 90-tallets Oslo-house med klubbkonsepter gående på Jazid, Blå, Head On og Sikamikaniko, og byr samtidig på en prog-rocka, jazza tilnærming til disko-dask-musikken, masse djup bass og tunge beats som kjennes i pumpen. Han forbereder seg dessuten på et par spillejobber i Nigeria i forbindelse med karnevalet i Lagos i romjulen, og har gjort noen forstudier han neppe lar ligge uprøvd helt til da. Forbered deg på leamus i hele kroppen. Vær der eller vær firkant!

BUT WAIT! THERE IS MORE!

PRE PARTY @ AMERICAN CLASSICS!
Boyega Badejo & Love Thy Brother inviterer til verdens hyggeligste lille pre party i byens desidert beste vintage klessjappe i Dalsbergstien 6a på St.Hanshaugen – fra klokken 18! Der serveres funk, smil & afro beat, læskende punch og en bunch med ufattelig hete klesplagg der kun finnes èn av.

Kong Badejo har drevet sin originale vintage-sjappe siden 90-tallet, før brorparten av søstersjappene på løkka var så mye som en vakker tanke, og er en sann idealist på vegne av den gode, funky klesstil. American Classics har et arsenal av funky clothing i alle størrelser å by på, så dette er bare å anbefale. Ta med deg en venn og dump innom!

www.facebook.com/pages/Amer…

Legg til ekstern kalender…