Hermit + The Carlsson Experience

[Bilde]

Akustisk adventskveld med Hermit og The Carlsson Experience. Ta en velfortjent pause fra førjulsstresset og ro ned med akustisk vellyd!

Enmannsbandet Hermit spiller sin første helaftens konsert på tre år og er tilbake med nye låter i kofferten. Bevæpnet med gitar, stompboks, loop-pedal og et utvalg perkusjonsinstrumenter, serverer Hermit en melodisk berg-og dalbane der han dels klimprer og dels dundrer ivei! Ved siden av sitt eget materiale, byr Hermit iblant på sine egne tolkninger av så ulike artister som Tool, Dave Matthews Band og Björk. Hermits musikk har vært å finne i kortfilmer, på undergrunnsradio i inn- og utland og i NRK-serien Himmelblå.

Hermit på NRK Urørt

The Carlsson Experience (Lars Carlsson) innleder kvelden med sine sedvanlige stillferdige, melodiøse låter. Etter mange akustiske konserter på Østlandsområdet de siste årene, har Carlsson det siste året brukt tiden som frontmann, låtskriver og vokalist i bandet Gran Salvation. Nå setter han seg ned på en scene igjen, alene med kassegitaren. The Carlsson Experience er lyden av en flott stemme og et melankolsk uttrykk.

The Carlsson Experience på NRK Urørt

Konsertstart: 20.00 – CC 80,-

Legg til ekstern kalender…