ROMJUL PÅ JAEGER: POW POW , DERRICK CARTER, MARIO BASANOV, DISKJOKKEBAND OG BOOGIENETTER

Line Up:
2.juledag: Pow Pow live! Brokesteady,Saucy Punani: Hele Fitta & Cuddie Mack, Big Ice, Karima

3.juledag: Derrick Carter (Chicago/Us) + g-Ha & Olanskii, Jøger på Jaeger! Herkules + venner

4.juledag:Mario Basanov (Litauen/Silence music)diskJokke band (smalltown supersound),Gaute Haaversen, SoulBase

5.juledag: Boogienetter!

Lille Nyttårsaften: g-Ha & Olanskii & Mc Kaman, Shorty, Jan Sverre!

mer info:

2. juledag:
Pow Pow live
Brokesteady
Saucy Punani: Hele Fitta & Cuddie Mack
Big Ice
Karima
CC:100kr

Pow Pow er et av Oslos beste live band. Pow Pow spiller progga spacedisko som er fyllt med fete Moroder-synth arpeggiors, store lydtepper av kosmisk kjælighet og utomjordiske hawaiigitar- melodier. Dette er instrumentalmusikk og får deg garantert til å danse! Pow Pow ga ut albumet Last Days on Earth på Fysisk format i 2010. Bandet har spilt på Oslo Live, Øyafestivalen, by:Larm m.fl. Har du ikke fått øynene opp for dette bandet er 2. juledag en fantastisk anledning.* NB! Tidlig konsertstart…*

Etter Pow Pow konserten går det sømløst over til Brokesteady DJs´ legendariske mandagsklubb. *Trioen består av Davidow, Andre Bravo og Jeff Niels og har laget fest på Jaeger hver mandag siden sjappa åpnet. De har med seg harde 12”-pakker, harddisker og USB-sticks, som er fylt opp med nye “julesanger”. Det blir en helaften med pumping house, techno og litt *Bieberstep!

Saucy Punani er Oslos feteste West Coast hiphop-konsept! De spiller i stua 2. juledag.
Hele Fitta & Cuddle Mack tar med seg de feteste WestCoast rappen, Hyphy, Crunk, og andre god biter fra tha Yay Area!

Big Ice of da Playboy foundation er en legendeprodusent innen Norsk hip-hop! Han har laget beats for amerikanske undegrunnsrappare som Baby Bash, Jay Tee of N2Deep, Young DRU, Frost, Chingo Bling, Don Cisco, Lucky Luciano, Merciless, Woodie, A-Wax, Assassin og J.T. The Bigga Figga for å nevne noen.

Karima er fra Oslo men bor i Malmø! Hun spiller disco, 80’s grooves, R&B og noen andre soulinspirerte ting i stua fra kl 1900.

3.Juledag:
Derrick Carter (Chicago/Us) + g-Ha & Olanskii
Jøger på Jaeger! Herkules + venner.
CC:150kr i Nye Diskon, Gratis inngang oppe.

Herkules + venner.
Det er Jøger På Jaeger 3.Juledag og vi får besøk av Norges sterkeste DJ!
Dj Herkules fra National Rap Show har med en haug av hiphopbangers denne kvelden, så forvent alt fra Old School, Golden Era, Crunk, Dancehall, BoomBap, Topp40 og norske hip hop- classics!

Derrick Carter (Chicago/ Us)
Derrick Carter er en houselegende fra Chigago. Han er DJen og produsenten som på 90tallet – sammen med DJ Sneak og Green Velvet – inspirerte en hel generasjon av DJs og produsenter til å skape dagens house sound. Anthems som “Where U at?”, store disco-samplinger, fete 909s, bouncy grooves og lune jazz-samplinger kombinert med futuristiske komposisjoner har fått dansegulv til å koke verden over. Derrick Carter har sammen med Luke Solomon drevet legendariske labelen Classic Records, som har kommet med over 100 utgivelser med mange av de største houseprodusentene vi har i dag, deriblant nevte DJ Sneak, Blaze, Herbert, Iz & Diz, Luke Solomon, Rob Mello m fl. Som remixer har Carter jobbet med alt fra Human Leauge, Ricky Martin og Blaze til norske Røyksopp. Carter også kjent for å lage fine mix-CDs for Fabric (UK) og andre selskap. Dette kommer bli en stor kveld på Jaeger med en av de mest innflytelsesrike DJene og produsentene housen har sett!

g-Ha & Olanskii er med og varmer opp denne aften med de beste house-tracksa fra 2011!

4.juledag: Bekvemma Skor!!!
DiskJokkeBand
Mario Basanov (Litauen/Silence music)
Gaute Haaversen
SoulBase
CC:100,-

diskJokke har hatt et travelt år med gigs over hele verden som DJ og live artist for Smalltown supersound. Han har bl.a. spilt på David Lynchs release party, Extrema i Holland, Sunkissed, Footfood og ikke minst på vår egen mandagsklubb sammen med Brokesteady. Onsdagen i romjula tar han med seg livebandet sitt med medlemmer fra Heroes & Zeroes og gitarhelten Vinny Villbass fra Sunkissed! Her får du live disko, house, og elektronika i en sympfonisk quadrafoniorgasme! (http://www.facebook.com/pages/DiskJokkeBand/190970637643699)

Mario Basanov
Vi har gleden av å presentere Mario Basanov fra Litauen denne romjulen. I 2011 har han enorm framgang både som soloartist og gjennom duoen Mario & Vidis. Sistnevtes låt “Changed” vil garantert havne på mange charts når 2011 skal oppsummeres, og på mange måter har Mario Basanov vært med på å definere soundet som har vært så stort i 2011. Basanov driver labelet Silence Music fra Lituaen, og i 2011 har han også gjort remixer for bl.a. houselegenden Robert Owens og New York-heltene Hercules & Love Affair m.fl

Resident Gaute Haaversen og SoulBase er med og spiller house og elektronika!

Torsdag 29. desember: Boogienetter!
Boogienetter i hele huset! En armé av Oslos beste boogie-DJs inntar Jaeger med konseptet som kanskje har levert de beste festene i 2011. Dj Nuhhh!, Gaute Drevdal, Rule Finn, Dj Dust, Benjamin Lee, Dirty Hans, Erik fra Bergen, Fred Fades, Mirjam Martinsen, Dj Breakneck, Hele Fitta og Pistolpuma, Luke Jaywalker leverer old school jams over hele linja!
Gratis inngang!

Fredag 30: 5 Juledag: Residentkveld. g-Ha & Olanskii & Mc Kaman, Shorty, Jan Sverre!
Vi avslutter Romjula med residentskveld! g-ha & Olanskii, Mc Kaman, Dj Shorty & Jan Sverre spiller techno, boogie, house, soul, disko, latin, og litt cheese i begge etasjer.
Gratis inngang!

Legg til ekstern kalender…