*All Ears Programslippkonsert!*

I år, som de siste ti år tidligere, smeller det nye året i gang med all
Ears – festival for improvisert musikk 12.-15.januar 2012!
Programmet for festivalen i 2012 gir deg musikere fra hele Europa og USA, både gamle ringrever og ferske navn på full fart inn i det konstant søkende miljøet rundt improvisert musikk. Som en oppvarming, for å skjerpe sansene og for å komme i riktig
festivalstemning, ønsker all Ears deg hjertelig velkommen til
Programslippkonsert 5.januar, i samarbeid med Torpedo og Kunsthall Oslo.

Se programmet for festivalen her :

www.all-ears.no

Program for kvelden 5 januar:

Først ut er Jon Rune Strøm og Guro Skumsnes Moe, som representanter fra all Ears- styret. Begge spiller kontrabass, brutalt og kraftfullt. Strøm har de siste to åra gjort seg bemerket gjennom band som Saka, Friends & Neighbors, Frode Gjerstad Trio, All Included, og i samspill med kjente navninnen den improviserte musikken som Mats Gustafsson, Johannes Bauer, Martin Küchen, Raymond Strid, Paul Lovens og Paul Lytton. *Moe * har i de siste årene hatt flere baller i lufta. Med sitt uttrykksfelt innen både noise, improv og rock har hun fartet rundt i en årrekke.

Neste sett er fram til det nye året en støyfylt overraskelse!!!

Som en saftig avslutning spiller Tollef Østvang *og *Jasper Stadhouders. Trommeslager TOLLEF ØSTVANG et nytt navn å merke seg på den eksperimentelle jazzscenen i Norge. Med base i Trondheim har han de siste årene viet all sin tid til frijazz og annen improvisert musikk. Foruten sine faste prosjekter Friends & Neighbors, All Included og Universal Indians har han også vært å høre med improvisatører som Ab Baars, Michael Moore og Wilbert de Joode.
*JASPER STADHOUDERS * (Tilburg, Netherlands, 1989) er en aktiv gitarist med base i Amsterdam. Han er co-founder av bandet Cactus Truck, og har spilt med musikere som bl.a. Han Bennink, Ab Baars, Paal Nilssen-Love, Noel Redding, Ken Vandermark, Jim Black, Andrew D’Angelo, Terrie Ex, Andy Moor, Michael Moore, Jeb Bishop. Turnerer utrettelig i Europa og i USA.

Legg til ekstern kalender…