by:Larm : Skadne Krek : Thea Hjelmeland : Hanne KolstøSkadne Krek tok med det norske punk-duben og den bestialske vestlandsjungle’en på turné til alt fra klubbscener i Spania til okkuperte industribygg i Nederland. Bandet er snart klare med debutplaten og jobber for tiden med materiale til den vanskelig andreplata. " Gruppa vant i 2011 prisen “Fremtiden i norsk jazz”.
Thea Hjelmeland er en 24 år gammel sangerinne fra Førde, med base i Paris.Debutalbumet er klart, og i februar 2012 kommer “Oh, the third..” ut. Albumet er spilt inn i ØRA Studio i Trondheim, produsert av Jostein Ansnes (Kristin Asbjørnsen, Dadafon) og Jarle Bernhoft, som også musiserer på plata. Tekst, melodi og arrangement er det Hjelmeland som står for. I tillegg til å synge og kore spiller Thea mandolin, banjo, gitar, ukulele, piano, perkusjon m.m.
Hanne Kolstø, også kjent fra elektronikaduoen Thelma & Clyde, er en rastløs singer/ songwriter som aldri slutter å overraske. I glemte spilledåser og kasserte synthesizere finner Hanne fram bortgjemte melodier. Oppveksten i skyggen av sunnmørsalpene og det siste tiåret i Kristiansand har satt spor, og det ligger ofte en Obstfeldersk fremmedgjorthet og murrer bak ord og toner. Selv i de vakreste poplåter ligger desperasjonen og dirrer i Hannes mystiske upolerte røst.


Les mer.Dørene åpner kl. 20.00. Konsertstart kl. 21.00.

Legg til ekstern kalender…