KLUBBXTERPENTIN: MASTER PIECE OF CAKE på Gloria Flames

Vi sparker igang årets første KlubbXTerpentin med inyourfacepunkerne fra Master Piece Of Cake ONSDAG 25 Januar på Gloria Flames.

Straight outa Holmestrand beviser de gang etter gang at småbyer ikke nødvendigvis bare kommer med harry drittband. En gjeng ungdomsskolekamerater hoppet av ungdomsmiljøet en gang for ti år siden og starta band på loftet. En upopulær avgjørelse, når de fleste andre hang på hjørnet eller spilte middelmådig lagsport. Master Piece of Cake brukte tiden til å utvikle det som ifølge Egon Holstad er beviset på at norsk rock er i trygge hender.

Kjapt, aggressivt og dansbart som ville hælvette, har flere latt seg ”fuzzinere” av liveprestasjonen til gjengen i begynnelsen av tyveåra. Kombinasjonen av rett-i-tryne pønk, The Kinks med chilli i ræva og slange-surf, har fått flere hjerter til å smelte, men enda flere hofter i sving.
Siden 2003 har bandet bygget seg en konsert CV som strekker seg fra Tromsø til København. De fleste store byer innen denne radius har blitt et offer for den såkalte Master Piece Of Cake ”drive-by”. Til tross for det har det aldri blitt utgitt en eneste EP eller album. Men endelig begynner noe å på røre seg. På eget label og med egne ressurser ventes den første offisielle 7” vinyl utgivelsen. ”Double no means yes” kan ventes å værra under nåla di i løpet av vinteren.

CC: 80,-
Kl. 22:00

Legg til ekstern kalender…