MUSIC TO SAY

[Bilde]

seeSOUNDsay DEL I – MUSIC TO SAY

I februar møter vi komponister og musikere hvis musikk bevisst vil si noe om og til verden. MUSIC TO SAY handler om den samfunnsengasjerte lyden.
Velkommen!

PROGRAM

23.02 kl.16 hos Ny Musikk, fri entré

Partitur LIVE! Åpen prøve med NING & komponisten Johannes Kreidler

DEBATT: “Musikere og komponister i møtet med samtiden” – hvor relevant er den sosiopolitiske bevisstheten i det musikalske praksis? Hvor viktig er det med meningsutveksling om slike emner og hvordan kan musikere og komponister jobbe sammen for å kommunisere dem?

Med Alwynne Pritchard (moderator), Johannes Kreidler, Trond Reinholdtsen, Emil Bernhardt, NING og Eirik Raude.

Enkel servering
-——————————————————-

24.02 på Goethe Institut, fri entré

kl.12 LUNSJKONSERT: Smakebiter fra Borealis, Dror Feiler (sax) og den politiske kantaten Strozzis Sul Rodano severo (1651) med Ingeborg Dalheim (sang) og Rolf Lislevand (lutt). Kaffe, boller, frukt. Ta med matpakke!

kl.13 Møt komponisten: Den unge tyske komponisten Johannes Kreidler har vekket stor oppsikt i Tyskland med sine konseptuelle musikkverk som Product Placement og Charts Music . Han presenterer sitt arbeid og bestillingsverket for NING.

kl.14 PROTEST! Alwynne Pritchard presenterer tema og program for Borealis Festival 2012


24.02 kl.20 hos Ny Musikk

KVELDSKONSERT: Luigi Nonos La fabbrica illuminata med Ingeborg Dalheim (sang), verk av K. Djupdal (UP) og Pia Johansen (UP). NING med Off the Beach og untitled performance #3b (UP) av Johannes Kreidler. Live Jukebox med Dror Feiler – om musikk, komposisjon og politisk engasjement.

I mars er vi tilbake med MUSIC TO SEE.

Legg til ekstern kalender…