300 acting spaces: Per Zanussi, Alex Gunia

[Bilde]

Kom å besøk oss på sørengkaia den 1. mars for en unik og spennende improvisert konsert med etablerte artister.

Per Zanussi
er en italiensk-norsk jazzmusiker (bass) og komponist, kjent fra flere besetninger og utgivelser.
Han er utdannet ved jazzlinja på NTNU og Norges Musikkhøgskole, og var en av initiativtagerne til bandet Wibutee fra Trondheim(1996-2004).
Siden 2001 har han ledet Zanussi Five med saksofonrekken Kjetil Møster, Rolf-Erik Nystrøm og Eirik Hegdal, samt slagverkeren Per Oddvar Johansen, et prosjekt som har gitt tre plateutgivelser. Han er ellers bl.a med i MZN3 med Kjetil Møster og Kjell Nordeson, Trespass Trio med Martin Kuchen/Zanussi/Raymond Strid, Jazzmob og Crimetime Orchestra.

Alex Gunia
Gitarist, produsent, bandleder og låtskriver fra Tyskland. Lang fartstid innen jazz og elektronisk musikk. Alex har gitt ut mange plater, både i eget navn og på andres utgivelser, der han bidrar som gitarist, produsent og komponist. Alex hadde et eget plateselskap ”JazzSick Records” med distribusjon over hele verden. Fra 1991 til 2006 drev han eget stort studio i Tyskland og produserte for større og mindre plateselskaper, tv- og radiostasjoner. Alex Gunia deltar på mer enn hundre cd`er og har laget musikk til en rekke reklamer, tv-produksjoner og trailere. Alex er universitetslektor på NMH, holder ”masterclasses” i resten fra Europa.


300 acting spaces
er et nytt musikkprosjekt som jobber for å fremme elektronisk musikk, og gjennom 3 år, hvorav det første er i Oslo, vil det arrangeres 300 improviserte konserter.

Legg til ekstern kalender…