St. Helen og Peevish Penfriend - Oslo-release!

Peevish Penfriend og St. Helen slapp begge sine debutalbum 10. februar. Etter å ha solgt ut Blæst og gjort furore i Steinkjer setter bandene kursen for Oslo og Gloria Flames. Ta turen og opplev to av landets mest lovende band på nært hold!

St. Helen og Peevish Penfriend har på hver sin front markert seg som to av de mest spennende og lovende bandene fra Trondheim på lenge.

Som Ukas Urørt i 2009, med nominasjon til årets mest lovende band under Ut-Awards året etter og med en imponerende live-cv har St. Helen skapt store forventninger til sin debutplate. Med tighte og energiske låter med chorus, falsetter og allsang gir St. Helen trøndersk pop et nytt ansikt.

Etter sin unike og mye omtalte Palestina-turné i 2009 og med om lag 70 konserter på cv-en har Peevish Penfriend høstet gode anmeldelser for sine konserter. Når bandets kompromissløse punk’n’roll for første gang gis ut i februar på MBN/Universal vil bandet overraske anmelderne med et lydbilde og en sjanger som ikke ligner noe annet som har kommet fra Trondheim før.

Dørene åpner: kl 21

Konsertstart: kl 22 (sharp!!)

CC: kr 80,-

Peevish Penfriend på Urørt: www.nrk.no/urort/Artist/pee…

St. Helen på Urørt: www.nrk.no/urort/Artist/StH…

Legg til ekstern kalender…