SEVENFIELD + VANISHING VOID + LOGA byr opp til Hard Rocka Metal-Kveld

Sevenfield har nylig vært med U.D.O på Europaturné for å promotere sin nyeste skive «Apperception». Vanishing Void er et nytt band med ringrever. Loga serverer metal inspirert av The New Wave of American Heavy metal.

SEVENFIELD
ga ut sitt debutalbum «Apperception» i Januar 2011, og dette ble spilt inn i Phoenix, AZ. Deretter var de med U.D.O på Europaturné høsten 2011 for å promotere dette albumet. Her ble de tatt godt imot av publikum på tross av et lite «sjangerkræsj».

2012 vil bli et konsertår, og et produksjonsår mot et nytt album. Sevenfield kommer til å spille nytt materiale på Gamla, noe som vil gi en indikasjon på hvilken retning bandet beveger seg i musikalsk. Det ble gjort et medlemsbytte sommeren 2011, der gitarist Anders Westengen ble byttet ut med Ulrik Eid Nilsen. Ellers kan bandet fortelle at de er utrolig klare for å spille årets første konsert på Gamla, og de er sikre på at det blir en forrykende kveld.
www.facebook.com/sevenfield

VANISHING VOID
er et ferskt metal band fra Oslo som de siste par månedene har bygget seg opp et godt rykte som et hardt slående live band. De satser hardt og blir å finne på scener i hele Norge i 2012.
www.facebook.com/VanishingVoid

[Bilde]

LOGA
serverer metal inspirert av The New Wave of American Heavy metal og lover en kveld med rå live opplevelse.
www.facebook.com/logaband

Legg til ekstern kalender…