Darkrooms@The Villa

Sakset fra Facebook-eventen:

DARKROOMS @ THE VILLA

Med inspirasjon fra Berlin, og pga. en generell mangel av den harde delen av elektronisk musikk her i byen vår, så drar vi jaggu igang en "gla"kveld for dere som liker denslags

Sjåast!

mainroom:

23:00 – 03:15

OLANSKII (sunkissed)
ESPEN LAURITZEN (krillmusic)
JOKKE (thevoid/loveshack)
OLE-ESPEN (thevoid/darkrooms)

sweatshop pres. LIVE HARDWARE TECHNO! :

00:00 – 02:00

BLOKSBERG (live)
FAXMASKIN (live)

OLANSKII kjenner vi alle til. Han er et av hodene bak SUNKISSED, og i tillegg drivkraften bak klubben JAEGER. Ola har visstnok et technohjerte der inne, så han har rota i samlinga si for å dra fram favorittene sine. Han blåste huet av enkelte når han spilte før SKUDGE på Jaeger. Vi glær oss!

ESPEN LAURITZEN er labelmanager for KRILL Music som nylig har gitt ut en 12" med Jonas Kopp og AnD. Espen bor for tiden i Fredrikstad, men kommer i utgangspunktet fra Buenos Aires i Argentina, hvor han jobbet som bookingansvarlig på klubben COCOLICHE.

I Sweatshop blir det 2 timer med live hardware techno fra BLOKSBERG og FAXMASKIN.

BLOKSBERG består av 2 Kristiansundere med kjærlighet for hardware synther og tidlig 90 techno.. Tidvis høy bpm, og analog sound all the way.

FAXMASKIN er Kristian Rangnes, tidligere vokkis i Monomen. Sammen med en Machinedrum, en pling og en plong og et par synther spiller han fet techno med 2012 vri.

DOORS: 23:00
ID: 20
THE VILLA DANCING OSLO

Legg til ekstern kalender…