Fuck The Facts (CAN) + Next Life + CTPrevail

Aiaiai! For en kveld vi har satt sammen denne gangen. På Internasjonalen får vi besøk av selveste Fuck The Facts. Gjengen fra Ottawa, Canada har gjort det på rette måten; skrevet skiver på kanten av det psyken kan tåle og spilt gigs langt utover det fysikken takler. Sånt blir det fete band av. Kan det bli deiligere enn hardcore-dreven grindcore med en metallisk professor bak roret? Tvilsomt! Her går det unna og ingen aner hvor vi ender opp. Beinhardt, ukonvensjonelt teknisk og herlig organisk på samme tid. Ikke rart legendariske Relapse Records har plukket opp dette bandet for lenge siden. Her er det bare å varme opp, og selvfølgelig skal du få bistand.

Hva varmer vel nakkemusklene bedre enn å få et gammalt Commodore 64-tastatur over kjeften. Det er nettopp sånn det føles når selveste Next Life smeller i gang med data-marinert metal. Så herlig presist og kynisk som det kan bli. Som Kurt Cobain engang sa ”it’s ok with computers, ’cause they don’t have no feelings” (Jaja, var noe i den duren hvertfall).

For å starte opp kvelden i riktig ånd har vi like godt invitert sinnacore gjengen i CTPrevail. Om Max Cavalera var litt sintere og kom fra Ålesund hadde han spilt i dette bandet i sine yngre dager. Trenger vi mer på en onsdagskveld? Nei! Alt du trenger da er 3d-briller, kuleramme og et balltre. Næsj, du trenger faktisk ikke det en gang. Bare ta med riffgliset og blastbeat-skoa og kom på internasjonalen onsdag 21. Mars du, blir stas dette. Konsertstart 21:00, 100.- spenn, sees!

Fuck The Facts
Next Life
CTPrevail

Legg til ekstern kalender…