Havresekken #16


I et forsøk på å smelte bort snøen før påska setter inn har vi satt sammen et program som er så hett at det koker av det. Fredag 30. mars får du høre LYDEN AV EN BENSINSTSJON, IMPROVISERT HIPHOP og KAMMERBRÅK i den fineste villaen øst for Karl Johan. Fordi jula varer helt til påske.


ARTIST #55: LYDEN AV EN BENSINSTASJON

Dette bandet består av fem tidligere rockemusikere som bestemte seg for å vie livet til banjo, mandolin og dobro. De ga ut debutplaten sin i 2006 og vant bronsjeharpa i countryklassen for denne. Siden har de spilt flere hundre konserter, og holder nå på med innspillingen av sitt fjerde album. Til Havresekken kommer de med låter om biler, kjærlighet, død og lengsel. For du vet, ingenting skaper glede og faenskap som banjo og vaskebrett!

ARTIST #56: IMPROVISERT HIPHOP

Denne trioen består av tre av Norges beste innen rap og beatboxing. Hver for seg har de gitt ut en drøss plater, men i dette prosjektet er alt improvisert. Denne kvelden blir det med andre ord første og siste gang du får høre akkurat dette. De kaller det teatersport i hiphopdrakt. Vi kaller det treffsikre rim pluss en menneskelig maskin. Du kommer uansett til å få deg en stor overraskelse!

ARTIST #57: KAMMERBRÅK

Denne duoen består av to av Skandinavias beste friimpromusikere. Et sted midt mellom samtidsmusikk, støy og improvisasjon synges, ropes, hviskes og stønnes det mens en cello trakteres på uante vis. Den svensk/ethipoiske/norske duoen er kjent fra grupper som Paavo, Spunk og Lemur. Sammen har de gitt ut en plate hvis tittel kan tolkes som et håndarbeidsprosjekt, men som langt i fra er noen syklubb. Hvin og skrik i påskesekken!


NORSK BILLEDHOGGERFORENINGS VILLA i Hekkveien 5 finner du like bak Carl Berner T-bane, og nås altså enkelt som bare det med de fleste T-baner og til fots fra de fleste steder øst for Karl Johan. Vi skilter fra T-banen for de som måtte være nye i byen.

Arrangementet er støttet av Norsk kulturråd, Oslo Kommune og Fond for utøvende kunstnere.

Legg til ekstern kalender…