Imperial State Electric (S) + Bäddat För Trubbel (S) + The Retardos (N)

Oi, oi, oi, drømmer vi? Skal Imperial State Electric og Bäddat För Trubbel spille sammen på Parkteatret? Og The Retardos på kjøpet? Nei vi drømmer ikke, det er sant.

Imperial State Electric er tilbake med nye albumet ”Pop War” som inneholder 10 låter som blitt innspilt i Gutterview Studios i Stockholm. Siden det selvbetitlede debutalbumet kom i 2011 har bandet spilt på de fleste store festivalene, vært support til Guns n’Roses og Kiss, turnert Sverige sammen med Bruket, og dessuten rukket og slippe EP:n ”In Concert”.
Nicke Andersson – arkitekten, smeden og hjernen bak Imperial State Electric – har sammen med Datsuns Dolf de Borst på bass, Thomas Eriksson (ex Captain Murphy) på trommer og Tobias Egge fra The Objects på gitar, allerede rukket å lage årets beste skive. Pop War!

Norge elsker Bäddat För Trubbels simple, råe rock, og i slutten av mars kommer de med nye platen ”Värdighet”. Og det høres akkurat så bra ut som vi hadde håpet på. Etter å ha spilt flere svette og utsolgte konserter på Revolver er tiden nå inne til å ta steget opp til Parkteatret, slik at enda flere kan få mulighet å oppleve dette fantastiske bandet.

Det er en grunn til at vi digger Tyrannosaurus Rex. Ikke først og fremst fordi han er livsfarlig, tjukk i huet eller utrydda. Nei, vi digger’n fordi han ALDRI ga seg. Da alle Scandirockbanda la inn årene, og da mener jeg ALLE (Datsun, Gluecifer, Hellacopters) var det et band som nekta å gi slipp. Retardos. De sier at historiebøkene blir skrevet av seierherrene. Vel her er de. Seierherrene OG historien. Dinosaurer ass, jesus de er kule … /Kristopher Schau, Astma Records

Anderas Øverland og vi i Goldstar spiller plater før, mellom og etter bandene. For en kveld dette blir!

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…