:ECHO: pres. *Djuma Soundsystem* (Get Physical)

[Bilde]

Nok en fredag med BollywoodDancing og rockefotkonseptet :Echo. Denne gangen har :Echo invitert Djuma Soundsystem til Oslo.

DJUMA SOUNDSYSTEM besto opprinnelig av to dansker og en nordmann, men nå er det kun eksil-nordmannen Mikkas som bærer navnet alene. Pussig nok er han bosatt i København.

Djuma har tidligere gitt ut musikk på noen av de beste house-selskapene i verden, blant annet Get Physical, Toolroom, Rebirth og IO. Videre har Djuma gjennomført fire verdensturneer, stått bak en av den mestselgende låten på beatport.com noensinne (Les Djins) og spilt på en rekke klubber verden over. Vi kan for eksempel nevne Space (Ibiza, Miami), Watergate (Berlin), The Egg (London), Sugar Factory (Amsterdam) og Sea Sound Lounge (Seattle). Men nå står altså Bollywood (og OslO) for tur.

Like

Listen

Look

Tod Louie (www.soundcloud.com/todlouie) og Solaris (www.soundcloud.com/chris-solaris) stiller med dyner og soveposer og sørger for oppvarming av dansegulvet. I tillegg skal VJ ROMVAESN sørge for visuelle stimuli og synsinntrykk gjennom kvelden og natten!

Som vanlig blir det billig-pils-forspill fra 21 til 23, så det er ingen grunn til å sitte hjemme.

Legg til ekstern kalender…
#dans, #bart, #disco, #klubb