Half Moon Run(CAN) + Lars Fremmerlid

Image and video hosting by TinyPic
Sunday Digestive slår på stortromma og byr opp til en flott dobbeltkonsert:

Half Moon Run er et talentfullt ungt band basert i Montreal, Canada. Trioen har bundet sammen sitt kreative og unike lydbilde ved å blande rastløse indie elementer med pop og folk som inneholder vakre rytmiske harmonier, delikate gitarlinjer og et hint av varm elektronica. Portielje’s stemme er på et nivå man sjeldent opplever blant 20 åringer i indie musikkscena, og han blir støttet opp av velarrangerte ståtrommer, keyboards, samplere og perkusjon. Selv om de kun har spilt sammen i 2 år har de allerede rukket å vinne oppmerksomhet på Transmission, CMW og M for Montreal og ble kåret til årets hype av NME under sistenevnte festival. Denne lovende trioen startet året med SXSW og The Great Escape før de slapp sin debutplate i mars. Hvis du har lyst til å se morgendagens stjerner før alle andre så kom på Parkteatret denne søndagen. Anbefales for fans av Local Natives, Walkmen og Fleet Foxes.

Lars Fremmerlid er en musiker og musikkprodusent fra Larvik. Dette er hans eget prosjekt som han fokuserer på ved siden av å spille i Shimmering, Synne Sanden og med Einar Stray. Konserten på Parkteateret blir hans første liveopptreden. Med seg har han et a-lag av et band som man kan kjenne igjen fra bla. Shimmering, Einar Stray, Synne sanden, Lama og Splashgirl.
‘The sound of this 20 year old guy from Larvik/Norway is like Erik Satie, Fleet Foxes and Squarepusher playing a jam session together.’ – Claudia Netghe, Musicisokay.com

Legg til ekstern kalender…