Rio Må Rokke!

[Bilde]

Den 20. – 22. juni arrangeres nok et viktig møte om miljø og bærekraftig utvikling i regi av FN. Dette er 20 år etter at utrykket “bærekraftig utvikling” ble allemannseie under den første Earth Summit i Rio. I 2012 skal verdens ledere igjen snakke om bærekraftig utvikling, og på Rio+20-konferansen skal man bestemme veien videre. Spire inviterer derfor alle til å være med på å aktivt påvirke og si ifra hva du mener at utfallet av denne konferansen burde bli.

På dette møte vil alle få en mulighet til å stille direkte krav til våre politikere om hva slags fremtid vi krever og vil ha. Spesielt invitert er ungdom og ungdomsorganisasjoner. Ungdom utgjør halvparten av verdens befolkning, og bør bli hørt når fremtiden formes. På dette møtet får ungdommen mulighet til å stille krav til norske politikerne som skal forhandle om fremtiden på Rio+20.

Foreløbig kommer

  • Utviklingsminister Heikki Holmås
  • Seniorrrådgiver i Utviklingsfondet Aksel Nærstad

Det vil bli kort introduksjon, fimvisning fra Spires vårkampanje “Rio Må Rokke!”, overrekkelse av krav til Utviklingsministeren og dialog mellom ungdom og panelet, samt spørsmål fra salen. Inviter med deg venner og kjente, så sees vi på litteraturhuset fredag 4. mai!

Les mer om Spires kampanje og om møte 4. mai på litteraturhusets egne hjemmesider

Legg til ekstern kalender…