Kulquinox - Kulturjevndøgn

GRATIS FOLKEFEST – KULQUINOX I BRAMBANI BAKGÅRDEN, SANDVIKA 28.04.12, KL 14 – 03

Vi arrangerer igjen en multifestival med musikk, teater, dans, tryllekunst, akrobatikk, multimedia, visuell kunst, installasjoner og projeksjoner i Bakgården

Denne gang lager vi det gratis for folket, slik at så mange som mulig kan kome å oppleve hva KULTURJEVNDØGNET har å by på. Vi har tatt kontakt direkte med en rekke lokale grupper og organisasjoner og invitert dem til festivalen, som også er ment som en møteplass for ulike grupper og folk som kanskje ikke treffer hverandre så ofte til daglig.

Det er som vanlig eget program for de yngre med diverse innslag fra kl 14- 18, og et generelt program som går fra 14 – 03, i Bakgården og på Lille scene (vedlagt)

Dette blir åpningen av den første hele sesongen i Bakgården, og som en åpningsgave til folket gjør vi dette gratis og dermed tilgjengelig for alle!

Det er Kulquinox festivalen som arrangerer eventet i samarbeid med Cosmic Wind, med Bærum kommune og med en rekke andre bidraggsytere, både på det kulturelt kunstneriske, økonomiske og organisatorisk/frivilllige området.

Legg til ekstern kalender…