I, VOLATILE: EP Release gigg + norsk urfremføring. Supp: DOMENE

[Bilde]

Siste nytt fra McCartneyskolen LIPA er Oslofødte Sunniva Lind, under artistnavnet I, Volatile. 21. mai slipper hun debut-EPen, The Violence. Denne høres først på Skuret, kvelden før den slippes løs på nett, når I, Volatile gjør sin første Oslo-opptreden med fullt band.

Med sitt repertoar av melodiøs, alternativ rock byr I, Volatile på en annen inngang til populærmusikken enn samtidige LIPA-kamerater, Jonas Alaska og Mikhael Paskalev. Et gjennomprodusert og mangelaget lydbilde; sofistikerte melodier; sterk vokal og samfunnsengasjerte tekster gir I, Volatile en lett gjenkjennelig stil. Denne røde tråden binder sammen et låtmateriale av stor variasjon.
I, Volatile lever opp til sitt navn og leverer sjangermessige ytterpunkter, fra sinna bombardering til sørgmodig klagesang. Sta egenhet kombineres med kommersielle virkemidler, og i midten ren, god storytelling.

I, Volatile slipper sin første single, ‘Metal Giant’, mandag 14. juni.


Oslobandet Domene beskriver seg selv som dunkelt leken eksplosiv rock med elementer av goth, prog og metal. Bandet, som oppstod i 1999, har nylig gjennomgått et vokalistskift, og befinner seg i en god, kreativ fase, hvor de spiller live så ofte som mulig.

Underskog har skrevet om lenker/embeds i denne teksten til å bruke TLS/SSL. Det er ikke garantert å fungere. Les mer her.

Legg til ekstern kalender…