SANKT-HANS AFTEN BAKGÅRDS-PARTY PÅ GAMLA m/ LADY MOSCOW & DJ SATANS AFTEN

Billetter Kr.150/100 mot kvittering på singel-kjøp i døra fra KL.22.00
(Regner det, flyttes arrangementet inn på Gamla – Det avgjøres KL.21.00 Lørdag kveld, så sjekk www.gamla.no da men FEST skal vi uansett ha!!)

[Bilde]

Bli med Lady Moscow & DJ Satans Aften mot lysere tider!

www.myspace.com/ladymoscow

Dette er festen alle om 10 år vil ljuge på seg å ha vært på!

[Bilde]

  • Det Kongelige Balkan-Pøbel-Sirkus-Boogie Orkesteret og Sigøyner-Wanna-Be bandet LADY MOSCOW vandrer hjem til Gamla og gir deg BORAT-BALKAN-FOLK`N`ROLL-FEST til heksene brenner ned på årets lyseste dag, i en av Oslo´s fineste bakgårds-oaser, sammen med DJ SATANS AFTENs danseglade midnatts-cabaret.*

www.facebook.com/events/369413993124146

Dagen før dette sommer-blotet(altså lør 23) i bakgårn, nemlig 22. juni feirer bandet sin femte bursdag med en digital utgivelse av singelen ”You,” sammen med en splitter ny musikkvideo til samme låt. Her snakker vi sommerlåt uten smak av honning, men Moscow særpreg med hoftevrikken til Elvis, hatten til Tom og sugende rytme retning dansegulvet med acht komma zwei i promille og sommer-natt radio stemning med alver på himmelen.
(Viser du kvittering i døra på å ha kjøpt denne singel som slipes i I-Tunes fre 22 juni), så slipper du inn for 100 spenn)

Med på bakgårdsfesten har vakre frk. Moscow med seg trekkspell, fele, banjo, bikkjehusbass, jungletrommer, strengeplanke og en ytterst hes, men veldig bestemt sjømanns-gast av en sanger. Sammen baker de et massesuggerende trolldoms-drama med høyspente nerver, absurd nær skrekk-film-klimaks, men hvor låt-mysteriene for det meste utøses i enda en skål og hælsparkende glede.

Bandet er i seg selv et orkester som får alt du trodde du visste om sirkus til å ligne reine dokketeateret. Her flørtes det hemningsløst med sjangere som folk, rock, jazz og tango, sigøyner-swing og skeive balkan-takter.

Ja selv floskler for de om ikke veit bedre kan skarve ca 20 % brukes hvis det gjør det lettere å nevne at bandet er uekte barn av Waits, Cave, Cohen, men kom f… ikke drassende med Gogol Bordello m.m du vil gjennom “høna og egget”-testen, men OK, litt hardkokt Dexy´s Midnight Runners-feel og Pogues-blodsukker kan nok absorberes.
For å oppsummere kan man si at en konsert med Lady Moscow leveres med selvutslettende humør og galskap.

Lady Moscow har fått nye barn siden sist. Banjo-poden heter Oddbjørn Austeviks, mens storesøster er ingen mindre enn kontra punk-bassist Ragnhild Sarsten fra Böyen Beng.
Festivalsommeren oljes herved inn med et knippe hardttrampende nye låter og singelen ”You” i front som skal kulminere i en rekke EPer på vinyl og digitalt til høsten. Tjo-Hei!

www.facebook.com/ladymoscow

Legg til ekstern kalender…