BIMF 2012 Slippfest/Salsa Noche Party: Orquesta Cuba Tropical

Den 15. september blir Fensalen forvandlet til et “Salsa Noche Party”, en forrykende og dansbar aften. Det er Slippfest for Bergen Internasjonale Musikkfestival 2012 (BIMF2012) og første konserten som går av stabelen i år er Orquesta Cuba Tropical!
Dette er et band som i løpet av de siste årene har etablert seg som et av Norges mest aktive salsaband på profesjonelt nivå. De har gjort stor suksess og spilt for fulle hus på blant annet Sildajazz, Tradjazz og Bergen Internasjonale Musikkfestival det siste året.

Bandet består av profesjonelle musikere fra Bergen, Oslo og Cuba. Blant annet spiller Hades Hernandez (vokal/perkusjon) og HC Dalgaard (trommer/gitar/vokal.) Denne gangen har de også med vokalisten Alex «el Caballo» Hernandez, kjent fra Manolito y su trabajo på Cuba og Mambo Companeros i Norge.
Dette 10-manns sterke orkesteret byr på to lange og forrykende sett med variert og dansbar salsa fra ulike land som USA, Colombia, Venezuela og Puerto Rico, i tillegg til hardcore kubansk timba med sterke improvisasjoner.

Intro dansekurs kl. 19 – 21:
Det vil bli dans i timene før konserten på Fensal for de som vil lære seg Salsa! Inkludert i billetten. Festivalen er stolt av å presentere Orquesta Cuba Tropical som årets første band, og satser på en forrykende og dansbar aften!

Legg til ekstern kalender…