Musikalsk vorspiel på Zebrafestivalen

[Bilde]

Lyst til å bli med på en gavepakke av gode ting, samlet i et morsomt vorspiel? La deg beruse av spennende musikk hos den feteste Zebraen du har møtt. Du kan også oppleve slippfest før slippfesten.

Vi begynner med et spennende foredrag, før vi skal ha en skikkelig POPfest og to spennende konserter. Bli med og møt resten av kvelden med et smil!

Og det beste, du får være med helt gratis.

Stopp innom på veien, eller bli med på hele festen. Vi lover at du ikke kommer til å angre på besøket. Kanskje du til og med får med deg en billett til Postgirobygget på Rockefeller som vi også skal dele ut.

Klokken 18.00 holder Anne Danielsen foredraget “Hit me! – om hooks, hits og andre schlagers”. Hvorfor setter noen sanger seg på hjernen? Hvorfor slutter aldri radioen å spille dem?

Klokken 19.00 skrur vi opp tempoet med POPfest. Hør pop-låter i alle sjangre. Det blir stor musikkglede, og best av alt, du kan få lov til å stemme i.

Klokken 21.00 spiller Level and Tyson. Energi, skrensende vokal, støyete gitarer og vakre melodier er blant ordene som beskriver det kreative fellesskapet Level & Tyson. I høst slipper de sin nye plate. På Zebrafestivalen tjuvstarter de slippfesten. Utrustet med blokkfløyter, theremin og et bittelite piano, klare for å erobre.

Klokken 22.00 synger Anja Skybakmoen SOLO. Prosjektet er stemme, loopmaskin, tommelfingerpiano, trommer og rytmeegg. Anjas egenkomponerte låter kan beskrives som catchy popmusikk med lag-på-lag-oppbygde, dansbare groover ispedd neo-soul.

Klokken 23.00 runder vi av kvelden hos oss. For deg har den kanskje bare så vidt begynt. Men hvilken begynnelse å ta med seg videre ut i natten.

Legg til ekstern kalender…