Mhoo varmer deg opp til Manu Chao på Sukkerbiten lørdag kl 18.00.

[Bilde]

Mhoo spiller en gratiskonsert på Sukkerbiten førstkommende lørdag kl 18.00. Bakgrunn for konserten er som følger…

Manu Chao er en stor inspirasjonskilde for Mhoo og gleden var derfor stor da de ble booket til Trænafestivalen i 2011. Der skulle nemlig også Manu Chao spille. Gleden ble ikke mindre da både Mhoo og Manu Chao ble booket tilbake til Træna i år. Her en en rapport fra Træna i 2011 og i år:

På Trænafestivalen i 2011 møtte de Manu Chao. Dette møte backstage resulterte i en 30 minutter lang kos med masse gråt og latter.

Trænafestivalen 2012. Mhoo er booket tilbake til Træna. Det samme er Manu Chao. Mhoo spiller på hovedscenen før Manu Chao. Det blir en en strålende konsert med en avsluttning som bare kan skje på Træna. De har brukt opp tiden sin og den strenge scenemesteren vil at Mhoo skal gå av scenen. Det vil ikke publikum. De vil ha mer. Mhoo vil spille mer. Det oppstår en diskusjon blant lydmenn, festivalledelse og management. Begrunnelsen for at Mhoo må gå av er at scenemesteren har en stor internasjonal artist (Manu Chao) som skal rigge seg til på scenen etter Mhoo. Han står på sitt og vil ikke la bandet spiller mer. Han truer med å ta strømmen. Mens publikum roper og klapper etter mere dukker plutselig Manu Chao opp og tar tak i Scenemesteren. Han krever at Mhoo skal få spille mere. Scenemesteren må bare innse at han har tapt diskusjonen. Han rister på hodet med et lite smil og viser tommelen opp til Mhoo. De får spille mere, Manu Chao er storfornøyd og det blir en magisk stemning på Træna.

Denne natten avtaler Mhoo og Manu Chao om å møte hverandre i Oslo 25 august. Da skal han spille på Mela-festivalen på Rådhusplassen.

Mhoo består av Miriam Kjølen og Oda Dahl. Sammen har de med seg Line og Mari Berlufsen på stryk og Per Kamfjord på masse andre instrumenter.

KONSERTSTART KL 18.00

GRATIS!!!

Legg til ekstern kalender…