Eventyrlys langs Alnaelva

For tiende året på rad lyssettes turstien langs Alnaelva med tusener av fakler.

Som en del av årets lysvandring lager kunstneren Tone Emblemsvåg en eventyrverden av lys tre steder langs elveløpet. Det blir glitrende alver og ildfluer mellom trærne, lysende nøkkeroser som flyter på vannet, og skinnende lystråder og steiner i elva.

De eventyrlige lysstemningene kan oppleves på Hølaløkka, ved Haugenporten og i Alnaparken. I tillegg blir det kulturelle innslag langs hele elva. Praktisk informasjon finner du her

Tone Emblemsvåg (f 1973)
Tone Emblemsvåg jobber innenfor visuell design og kunst. Grafisk design, illustrasjon, utstillingsdesign, scenografi, live videomiksing og installasjoner er hennes arbeidsområder. Emblemsvåg jobber også med utforskning av forskjellige gatekunstteknikker og projisering av levende grafikk i offentlige uterom.
Selv beskriver hun sitt uttrykk som “inspirert av karakterer, subkultur, arkitektur og musikk i urbane omgivelser samt ideer som oppstår fra drømmer og fantasier ». Emblemsvåg har blant annet jobbet med Øyafestivalen, By:Larm, Festspillene i Harstad og Nobels Fredssenter.
Sammen med gruppen “We Made This” var hun en av vinnerne av Norsk Kulturråd/Kunstløftets idekonkurranse “Hva er gode kunstaren- aer for unge?”
www.tonee.no og www.foryoureyestruly.com

Kulturbyrået Mesén er produsent og prosjektleder for lyskunsten. Prosjektet er finansiert av Groruddalssatsingen

Legg til ekstern kalender…