A&B`s

[Bilde]
Welstad&Fopp representerer delt glede og dobbelt engasjement for rause rytmer og solide skiver med merkelapper jazz, soul, funk & afrobeat. Vi børster støv av klassikere og puster glød i nykommere som ofte havner utenfor den komersielle allfarvei.

Denne kvelden presenterer vi:

A og B sider. En kveld med vekt på det langsomme.
Økt tilgang på og tilgjengelighet av musikk via nett er veldig bra. Tendensen kan likevel også arte seg mindre heldig. Spillelister pådyttes stykkevis og delt, et sammensurium av låter og genre over alle bauger og kanter.
Og det går raskt. Det er de færreste album forunt å bli spilt fra start til slutt. Som en slags reaksjon ønsker vi i større grad å la musikken og tanken bak skride fram. Noe fortjener å bli spilt i sitt fulle og hele. Ikke sjeldent ligger det en tanke bak sammensetning og komposisjon.

Også er det noe med det visuelle. Vi liker godt synet av platene som musikken er festet på og spilles fra. Derfor presenteres A&B`s utelukkende på utvalgte vinylalbum. For sikkerhets skyld spilles de over medbrakt lydanlegg – særlig egnet for denne slags.

Legg til ekstern kalender…