Fortellekunst - Skrivekurs med Henrik Langeland

Fortellekunst
Seminar i litterære teknikker

Hvorfor er det slik at noen romaner er så medrivende at vi blir «fanget» av dem? Hvilke grep er det forfattere bruker for å skape slike fortellinger? Dette og mer vil du lære på Tidens skrivekurs med Henrik H. Langeland. Seminaret retter seg mot dem som vil lære og forstå de konkrete mekanismene den godt skrevne fortellingen er basert på. Kurset er intensivt og omhandler alt fra konfliktkonstruksjoner, verdivendinger, synsvinkelbruk, replikker, kapittelstrukturer, reseachmetoder og spenningsteknikker til en rekke praktiske råd og tips om hvordan man skaper gode skjønnlittære fortellinger.

Kurset er nyttig for alle som skriver, enten du har planer om å skrive en roman, ønsker å komme videre i skriveprosessen eller allerede har publisert tekster.

Mange av eksemplene vil bli hentet fra Per Pettersons Ut og stjæle hester, så det er en fordel å ha lest den romanen i forkant av seminaret.

Henrik H. Langeland har utgitt åtte bøker, blant annet romanene Wonderboy, Francis Meyers lidenskap og Verdensmestrene. Han har doktorgraden i litteraturvitenskap på en avhandling om Marcel Proust. Fra 2005 til 2008 var han redaktør for tidsskriftet Vinduet.

Kurset går over to dager og koster 1750,-/1490,- (se nettside for mer informasjon).

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…