Är jag född så vil jag lefva

Gladgjengen Vox Humana byr på øl, Bellman og stor, svensk skuespiller.

Kammerkoret Vox Humana inviterer til konsert og ølsmaking i Carl Michael Bellmans ånd. Vi synger Bellman-musikk, mye av det er nyarrangert spesielt for oss, og vi serverer fire forskjellige typer øl som passer til musikken, plukket ut av Ølakademiet Dette blir en fin og helhetlig forestilling, hvis vi klarer å huske all teksten. Vi har også med oss flinke Lars Henrik Johansen på cembalo for å få den rette 1700-tallsstemningen.

Den store svenske skuespilleren Tomas von Brömssen er krovert og presenterer øl og musikk. Han tar også med sin egen fine sangstemme og klarinetten.

Som vanlig, dirigeres vi av den svært entusiastiske, flinke og inspirerende Dag Jansson

Vox Humana er et kammerkor med base ved Universitetet i Oslo. Mange av oss er studenter, men det er så lærerikt, spennende og gøy å være med at ingen vil slutte selv om de er ferdigutdannet. Vi gjør mye forskjellig, men de siste årene har vi gjort stor suksess med to CD-innspillinger: Først kom plata “Yuletide” (sjekk det ut på Spotify) med folkemusikk-arrangementer av Gunnar Eriksson og verket “A Ceremony of Carols” av Benjamin Britten. Nå i høst kommer en innspilling av “Magnar Åms”http://no.wikipedia.org/wiki/Magnar_%C3%85m verk “Ømhetens tre”, for første gang på plate. Tidligere har vi sunget konserter med alt fra Bach, via Monteverdi og Arvo Pärt til ABBA og Queen

Kom og hør på oss, da vel!
Kun forhåndssalg av billetter.

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…