PrøveRommet på Kafé Krystall

[Bilde]



Vil du vise noe på PrøveRommet?

Ta kontakt på [email protected] !

-

KVELDENS PROGRAM:


MAIA KJELDSET SIVERTS

Maia er elev ved skrivekunstakademiet, og koser
seg med korttekster denne uka. Hun skriver om bortkomne hender,
totempæler og gift. Hennes siste store kulturopplevelse var
BIFFILMEN HOLY MOTORS, som hun synes fortjener store bokstaver.
En gang i framtiden skal Maia lære seg å lage god mat igjen.

-

NILS HORN

Nils Horn eit ganske nytt og ganske ukjend navn, men mange av songane kan vera fine å låna øyra til når det skulle passa seg slik, som på Prøverommet ein halvkald hausdag.

Herr Horn er Bergensbasert, og det har han vore i snart ni år. Ellers er opphavet Stord. Før i tida var Nils ein av fleire i bandet Super Bravo, medan har no står aleina.Til no har tekstane hatt ein engelskspråkleg drakt, men håse røyster vil ha det til at han har byrja prøva seg på norsk. Ein EP vart gitt ut på vårparten, og det på vinyl. For enklare sjeler finst den også digitalt. Vel møtt og vel unt.

-

SIW-ANITA KIRKETEIG

Siw-Anita Kirketeig er student ved KHiB. Ho debuterte i år med diktsamlinga «Alt kjød er grønt gras,» og skal lese nokre tekstar frå boka.


-

UNNVEIG AAS

Unnveig Aas er en av de mange i jungelen av singer/songwritere. Hun er ikke særlig spesiell; hun fullførte videregående, vokste opp en ganske normal familie og kan egentlig bare fem grep på gitar, men allikvel har musikken hennes fått både menn og kvinner til å gråte. Hun er påvirket av folk, country og pop og har blitt sammenlignet med artister som Ane Brun, First Aid Kit og Laura Marling. Hun synger om livet og kjærligheten. Kanskje mest om kjærligheten, eller det som kunne vært kjærligheten, men som aldri ble akkurat det, og hun blander alt dette med skranglekoselig klimpring på gitar og ukulele.

Tidligere har hun spilt på diverse cafeer rundt om i hovedstaden, for en full bakgård på Sound of Mu under Musikkfest Oslo og UngLyd-festivalen i Asker. I høst flyttet hun til Bergen for å studere, og er nå klar for å spille konserter her i byen.

-

KLARA SOFIE LUDVIGSEN

Klara Sofie Ludvigsen arbeider med fotografi. Ofte i installasjonsform. Ho vil vise eitt bilete. Eller kanskje eit anna. Kan hende du må hjelpe ho.

Med kikkert på magen lukka han augo og prøvde å sjå det ingen andre såg.

-

PRØVEROMMETS HØSTSESONG 2012:

5. november: Kafé Krystall
19. november: BIKS
3. desember: Bergen Kjøtt


-

Har du tips eller spørsmål?
Kontakt koordinator Sturla Heggdalsvik:

[email protected] / 55 23 22 35

Prøverommet er støttet av: Norsk kulturråd og Bergen kommune
www.proverommet.no / www.bit-teatergarasjen.no


Legg til ekstern kalender…