Mia Törnblom: Hvordan arbeide med selvfølelse og mestring

[Bilde]

Torshov AEF har gleden av å invitere til en spennende seminardag der vi tar for oss selvtilitt, selvfølelse og mestring.

DEL 1: Her får vi ett innblikk i hvordan Barn og Unge jobber for å skape mestring og selvfølelse i sine samtalegrupper. Deltakerne i gruppene er mellom 6-20 år og vokser opp i hjem der det foregår rusmissbruk.

Barn og Unge har siden 2003 holdt kurs for barn og unge som vokser opp i hjem der det foregår rusmissbruk. Gjennom samtale legges det vekt på å styrke barnas selvfølelse, kjenne igjen og akseptere egne følelser og behov, og lære om hvordan sette grenser for seg selv.

DEL 2: Her får vi ett inspirerende og humoristisk foredrag av Mia Törnblom om hvordan trene opp sin egen selvfølelse. For å bli i bedre fysisk form må vi jo trene, og det samme gjelder for selvfølelsen. Mia gir DEG verktøyene du trenger for å gjøre nettop dette!

Mia Törnblom er en av Sveriges mest etterspurte foredragsholdere, i tillegg til å være livsstilscoach og forfatter. Etter å selv ha vært rusavhengig i 10 år, har hun brukt sine egne erfaringer til å lære andre om viktigheten av å trene opp sin egen selvfølelse

Legg til ekstern kalender…