Operamints: Syntax TerrOrkester presenterer nye låter og ny musikkvideo!

Knut Andreas er i full oppkjøring til innspilling av nytt album i Duper neste uke, men kommer først innom Operamints for å gi oss en nedstrippet solo-forsmak på hva vi har i vente. I tillegg blir det premiere på ny musikkvideo på ‘Heilt Kanon’, førstesingelen fra forrige plate/bok Vårsår. Videoen er laget av SJAU!

SJAU AS ble stiftet 4. Juni 2012 av David Alræk og Kieran Kolle.
SJAU produserer film, foto og tekst. Selskapet produserer både egne idéer og tar oppdrag for andre.
Siden oppstarten har SJAU gjort oppdrag for bl.a. Bergen Kommune, Aurland Kulturcruise og sceneoppsetningen Fargespill. Selskapet har for tiden flere musikkvideoer i produksjon. Under den årlige filmkonkurransen Bergen Filmminutt vant SJAU førsteplass for filmen ’KC 241083’, prisen var en pengepremie samt visning som forfilm på Bergen Kino høsten 2012. SJAU leverte to filmer til denne konkurransen, og den andre filmen, ’Våken når jeg sover’, fikk oppmerksomhet i nasjonal media og har til nå blitt sett av 15000 på Aftenpostens WebTV.
Filmen ’Utgått På Dato’ har vært med fra før selskapet ble etablert. I april 2012 ble prosjektet utvalgt som ett av seks til pitchekonkurransen under Den norske dokumentarfilmfestivalen i Volda. Prosjektet mottok da penger fra TV2 til vdere utvikling og fikk generelt gode tilbakemeldinger fra juryen.

Legg til ekstern kalender…