Martin Sheen - Presidenten

[Bilde]

Martin Sheen vil i år gjeste Storsalen i Det Norske Studentersamfund i regi av Kulturutvalget. Gratis inngang.

Du kjenner ham kanskje som President Bartlet i The West Wing, som Captain Willard i Apocalypse Now!, eller ved hans fødenavn Ramón Antonio Gerardo Estévez. Men visste du at skuespilleren Martin Sheen også har en lang karriere som politisk aktivist?

2. mars kommer han til Oslo for å snakke om behovet for å kick-starte forhandlinger om en internasjonal avtale som forbyr atomvåpen. Endelig en mulighet til å se the acting president of the United States på nært hold!

Denne dagen holder ICAN – International Campaign to Abolish Nuclear Weapons – en stor konferanse på Studentersamfundet, som avrundes med et foredrag av Martin Sheen i Kulturutvalgets regi.

Konferansen er en del av ICANs arbeid; et skritt på vei mot målsetningen om å få på plass full avskaffelse av verdens atomvåpen gjennom en internasjonal avtale som forbyr produksjon, lagring, bruk og trussel om bruk av atomvåpen, samt en utvetydig tidsplan for når dette skal gjennomføres.

ICAN Norges mål er å få den norske regjeringen til å ta initiativ til eller støtte aktivt opp om en slik forhandlingsprosess, og vil oppnå dette ved å først bygge et stort og solid nettverk av norske og internasjonale organisasjoner og bedrifter som støtter det politiske kravet om et forbud mot atomvåpen, og dernest arbeide systematisk for å få denne støtten kanalisert mot media og utenrikspolitiske beslutningstakere.

www.facebook.com/events/487…

Legg til ekstern kalender…