Classics & music

This Wednesday we will present you two artists singing and playing at Fuglen. And we will be serving you classical cocktails from Scotch part of our Fuglen Classics menu.

Extra! Extra! Read all about them artists:

IAMPSYENCEFICTION
Bak pseudonymet Iampsyencefiction, skjuler det seg en ung mann med mørk kraftfull stemme og gitar.
Aleksander Johansen skriver sterke låter med stor bakoversveiseffekt. Fortellinger med assosiasjoner til rå natur og hardført vær. I 2012 rakk han å bli kåret til Ukas Urørt, utgi kassetten “Don’t stall” på Siste Sukk Tapes and Records og spille inn en 10" som forhåpentligvis når de store massene i løpet av 2013. Når han opptrer, er dette med stor tilstedeværelse, og konserten på Fuglen blir i helakustisk format kun med kassegitar og stemme.

Musikk kan høres her:
www.nrk.no/urort/Artist/iam…

Leonberg:
“Leonberg går inn i seg selv, og strekker seg dermed ut; han leter i et landskap der ord ikke trenger å være mange før de brenner, et vell av øyeblikk og så plutselig stille, før stemmen tar seg opp igjen og fortsetter, stiger, og blir til sanger som har den tryggheten som tilhører den som har akseptert det usikre, og det inviterende som man bare finner hos den som har kjent tomme rom.”
-Audun Magnus Moss

Welcome all!

Legg til ekstern kalender…