Russell Peters

[Bilde]

Den canadiske standupkomikeren Russell Peters kommer til Folketeateret den 27.april med sitt nye show “Notorious”.

Russell Peters har en enorm fanskare over hele verden, det er alltid stappfulle hus og ellevil latter. Til tross for hyppige turer til England er det altfor lenge siden han har vært i Skandinavia og vi gleder oss enormt til å få han tilbake.

Indisk-canadiske Russel Dominic Peters har fått en internasjonal suksess med sin vitsing om fremmedfrykt, hudfarge og kulturer i Vesten. Han spøker gjerne om Abdullah, Umtutut og Singh.

Peters har turnert i over 20 år og arbeidet har gitt meget gode resultater. Han har blitt sett av flere titalls millioner på YouTube og har fans over hele verden.

Komikeren og skuespilleren Russel vokste opp i et hvitt, smårasistisk nabolag hvor han ble mobbet for sin hudfarge. Det denne oppveksten som har inspirert han til å tulle med de ulike etnisitetene, stereotyper og fordommer. For den sjarmerende komikerne finnes det ingen hellige kuer, han henger ganske ut de fleste. I følge Peters ler alle av vitsene hans, bortsett fra de hvite som ofte reiser seg og er indignerte på vegne av de brune. Denne politiske korrektheten gir Peters bare enda mer vann på mølla.

Legg til ekstern kalender…