Dans for voksne: Muligens ikke en konsert

[Bilde]

Noe skjer på Oslo S kl 13. Det er muligens ikke en konsert.

De siste tre lørdagene har syv personer med bakgrunn i forskjellige kunstarter jobbet med steds- og situasjonsspesifikk kunst på Oslo S innenfor rammene av en workshop arrangert av Dans for voksne. I den originale beskrivelsen av workshopen sto det:

“Workshopen dreier seg om å analysere steder og situasjoner, og å agere i forhold til det. Den har som mål å utforske hva slags muligheter som åpner seg når man overskrider skillet mellom kunst og hverdagsliv og tar kunsten ut av dens vante rammer – om det er galleriet, bokformen, konsertsalen eller scenen – og inn i situasjoner og rom den ellers ikke finnes i. Stedene vil være offentlige rom. Du må være forberedt på at det ikke er sikkert det offentlige vil ha deg, eller aksjonen din i det rommet.”

Nå på den siste lørdagen vil vi presentere noen av resultatene av prosessen vi har vært gjennom for interesserte som ikke nødvendigvis har noe spesielt ærend på Oslo S. Noe vil kunne sees på eller lyttes til, andre ting vil man kanskje kunne delta på. Let etter en dukke med blomster som hode! Den som passer på den har info.

NB: Dette er ikke et offisielt godkjent arrangement fra Oslo S sin side, så vi vet ikke helt hvordan de vil reagere. Det er vel en del av moroa!

“Mer info her”:
dansforvoksne.no/13v/Steds_…

Legg til ekstern kalender…