Heksed + Ampmandens Døtre + Schlim på Internasjonalen

Jess!

[Bilde]

AMPMANDENS DØTRE
Ampmandens Døtre tar vare på alle og dette trehodete monsteret har nå vokst seg til å bli et av de mest energiske livebanda i Oslo der rå og rølpete rock med sjatteringer av hardcore og metall leveres med en intensitet og styrke som vitner om meget store baller. Hardtslående trommer og en hissig baryton-gitar gir et tungt og skittent lydbilde. Kombinert med halssprekkende smerteskrik gir døtrene deg en særegen opplevelse som få andre kan vise til, både live og på plate. Dette er musikk for deg som digger band som Truckfighters, Gallows, Black Tusk, Årabrot og Haust. Med disse og kompisene i samlinga vil du elske Ampmandens Døtre.

September 2011 debuterte Ampmandens Døtre på skive med sjutommeren “Go Ugly Early”, og i november 2012 kom fullengderen “Norwegian Discomfort” ut, et spark i sida til den norske kosen. Skiva ble spilt inn i løpet av fem svette juni-kvelder i Caliban Studios med Ruben Willem bak spakene og utgitt på vinyl og digitalt på nett via eget label, Ampmandens Records.

Bandcamp

HEKSED
Heksed leverer intens metallisk hardcore i samme gate som Converge og Trap Them, og heller ikke fjernt fra band som Gallows eller Gehenna. Appellerer til alle fans av trommeakrobatikk og aggressive gitarer. Høsten 2011 ga de ut sitt selvtitulerte debutalbum, og i november kom EP-en Plague Embrace på engelske Thirty Days of Night Records, begge til strålende kritikker. Heksed har det siste året vært på turneer og spilt konserter i Norge, Sverige, Danmark, England, og Belgia, hvor de har spilt med band som Integrity, Dead Swans, Oathbreaker, og Allocation.

Bandcamp

SCHLIM
Sint oslo hardcore, ett kritisk syn på verden, angst og utforsking av umoralsk tankegang. Med konkrete og schlime riff, harde trommer og hissig vokal som smelter sammen til ett fryktinngytende fandenbeist!

Soundcloud

Legg til ekstern kalender…