Brasiliansk Filmaften: The Man of the Year (2003)

[Bilde]

Aprilutgave i Brasiliansk Filmaften vil ta deg med på en reise i Brasils mørke side. En side som du har sikkert hørt om, men aldrig sett… O Homem do Ano vil ta deg inn i en verden av vold, korrupsjon og luksus. Visningen skjer 8. april, kl. 17.30 i Integrerings- og mangfoldsdirektoratets auditorium i Tollbugata 20 i Oslo. Filmen O Homem do Ano har engelske tekster og inngangen er gratis for lesere av Heia Brasil og Preto no Branco.

Den fredelige Máiquel taper et veddemål som fører han inn i en rekke usannsynlige hendelser. I løpet av kort tid, går Máiquel fra å være en tafatte likegyldige arbeidsledig til morder, businessmann og byens årets mann. For å overleve må Máiquel gjennom sitt eget helvete, hvor han stadig lurer seg selv og finner ut flere ganger at lykken står aldri på hans side.

O Homem do Ano viser livet i utkantene av de store sentra i Brasil hvor den lokale mafia erstatter fraværende myndigheter. Kritikkerne i Brasil har plassert filmen i samme rekken som Cidade de Deus og Carandiru.

Brasiliansk Filmaften – 6. visning

Film: O Homem do Ano (Man of the Year) – 113 min. – Portugisisk lydspor, med engelsk tekster
Dato: Mandag, 8. april
Tid: 17.30
Adresse: IMDi, Tollbugata 20
Påmelding (ikke påkrevd): Klikk her for å komme til påmeldingen på Facebook, eller send en e-post til [email protected].tekst

Legg til ekstern kalender…
#Film